Despre noi

Electro-Consult Caras Resita a fost infiintata in anul 1996 avand ca obiect principal de activitate executia de lucrari de alimentare cu energie electrica si de reparatie a retelelor electrice aeriene si subterane cu tensiuni cuprinse intre 0.4-20 KV, excutia de instalatii electrice interioare si bransamente electrice.

In momentul de fata, societatea este atestata sa execute linii electrice cu tensiuni intre 0,4-110 KV si posturi de transformare. De asemenea este in curs de atestare pentru activitatea de proiectare a liniilor electrice aeriene si subterane cu tensiuni nominale de 0,4-110KV, precum si a posturilor de transformare cu tensiunea nominala de pana 20 KV.

Incepand cu anul 2002 s-a infiintat si sectia de constructii civile si industriale a carei activitate s-a dezvoltat in timp atat din punct de vedere logistic cat si al fortei de munca calificate. In acest domeniu, societatea noastra executa lucrari de: constructii si amenajari interioare (placari gresie si faianta, tavane casetate, placi rigips, etc), instalatii sanitare si termice, montaj tamplarie exterioara si interioara, lucrari de izolatii termice si hidroizolatii, alimentare cu apa si canalizare.

Atestatele emise de ANRE,certificatele CERTROM privind sistemele de management integrat conform ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, 16001, ISO/CEI 27001, SA 8000, dar si avizul pentru exercitarea activitatii de montare de mijloace de masura, confirma societatea noastra ElectroConsultCaras Resita ca partener de incredere pentru serviciile electrice de care aveti nevoie. Vezi lista completa de atestate si certificate.